Oktober 2015 

ID'Flor Update


Een nieuwe identiteit voor ID’Flor
De voorbije jaren is er binnen ID’Flor heel wat veranderd. Waar we vroeger vaak naast elkaar werkten – elk met onze eigen aanpak – zitten we nu veel meer op één lijn. Toch is er nog werk aan de winkel. Waar staan we voor? Waarin onderscheiden we ons in de markt? Wat is de identiteit van ID’Flor? Dat zijn we dit najaar samen met een externe begeleider aan het onderzoeken. Voorlopig doen we dit in een kleine groep, in een latere fase rollen we dit uit in het hele bedrijf.

Hortinno terug naar ID’Flor na meer dan 4 maand bloei
De inkoopster van Eurotuin Merelbeke nam begin mei een Hortinno Yankadi Scarlata mee naar huis. Midden september kwam ze hem persoonlijk tot bij ID’Flor brengen om te melden dat ze verstomd stond dat haar Hortinno nog steeds bloeide en geen schubjes of blaadjes liet vallen!De bloemen zijn ondertussen verkleurd naar vintage rood, maar hij straalt nu nog steeds in de vergaderzaal van ID’Flor (1/10/2015). Komt dat zien!

Zomerprojecten voor knallend azaleaseizoen
Dankzij twee zomerprojecten zijn we weer helemaal klaar voor een knallend azaleaseizoen:
  • Een fotoshoot van onze azalea’s leverde een reeks hedendaagse, vierkante foto’s op, met telkens een close-up van de bloem. Ideaal voor op de webshops van onze klanten.
  • Dankzij een nieuw opgesteld schappenplan voor Frankrijk, Engeland en Duitsland weet elke verkoper op het winkelpunt wat hij wanneer moet aanbieden. Zo creëren we meer dynamiek op het winkelpunt.

Wist-je-datjes:
  • Er in de nieuwe serre in Moerbeke 30 km buisjes liggen voor de bodemverwarming
  • Gunther zijn rijbewijs voor de vrachtwagen heeft behaald en voorlopig nog geen accidenten heeft gehad
  • De Hortinno Classic Belli geselecteerd is voor de halve finale van de Glazen tulp 2016, de FloraHolland-award voor beste marktintroductie
  • Wim gaat trouwen volgend voorjaar!
  • Fargesia’s luchtzuiveraars zijn en fijn stof absorberen

Tot de volgende!

Als u deze mail niet goed ontvangt, bekijk dan onze online versie.
U wil deze nieuwsbrief niet meer ontvangen: Uitschrijven